Barntandvård av kvalificerade tandläkare i Malmö

Vi hjälper både dig och dina barn! Vi ser till att barnen redan från första stund får den bästa barntandvården!

Bra tandvård grundas redan i barndomen. Med regelbundna besök hos tandläkaren inpräntas nödvändigheten av en god munhygien för en bra tandvård redan från allra första början.

Boka en gemensam tid

Med regelbundna tandläkarbesök har vi möjlighet att i tid upptäcka en otillfredsställande munhygien. Vi råder dig att boka en gemensam tid för både dig själv och för ditt barn. Barn lär sig genom att se hur andra gör. Om du verkar lugn och avslappnad, kommer ditt barn också att vara det. Om vi redan från början kan genomföra en undersökning under avslappnade former, blir det lättare även vid fortsatta behandlingar.

Boka tid för barntandvård

Vi rekommenderar att du bokar en tid för barntandvård hos TandCity i Malmö redan sex månader efter att den första mjölktanden har visat sig. Vi är säkra på att vi som team (föräldrar och tandläkare) kommer att vinna ditt barns förtroende.

Boka barntandvård

Tänk på att skötseln av mjölktänderna är lika viktig som skötseln av vuxentänderna. Tänderna måste rengöras grundligt både morgon och kväll. Detta gör du och barnet gemensamt. Barnen kan använda barntandborstar och barntandkräm, men munnen skall inte sköljas med vatten efteråt. Det bästa är om barnen själva kan borsta tänderna, men självklart får du hjälpa dem. Här handlar det om att utveckla en bra vana.
Behöver du mer information eller boka en tid för barntandvård på TandCity, är du välkommen att ringa eller boka online.

TandCity – akut tandvård i Malmö

Är du i behov av en akuttid eller vill du av någon annan anledning få en tid snabbt?

 

Bara lugn, vi hjälper dig. Vi förstår att vissa saker inte kan vänta och ser till att du får en tid så fort som möjligt. Hör av dig till oss på telefonnummer 040 23 66 00 eller boka din tid online. Varmt välkommen!