Kvalificerad akuttandvård i Malmö till låga priser

Det går inte alltid att planera varje behandling. En olycka kan hända när som helst eller så kan man drabbas av plötslig tandvärk. Oavsett vilka besvär du har vi så erbjuder vi på TandCity akuttandvård för just dina behov. Ni kan alltid boka tid med kort varsel och vi har generösa öppettider. 

Boka tandläkare akut hos TandCity i Malmö

Tandbesvär kan uppstå när som helst och smärtan upplevs olika. Nervsystemet för hals och huvud är mycket komplex. Om du får ont i tänderna, försök att tänka efter när smärtan började och var den först uppstod. Är det en konstant smärta eller visar den sig när du gör något speciellt, t ex tuggar eller äter något kallt/varmt/sött eller surt? All information som du kan ge är av betydelse för oss för att vi som akuttandläkare i Malmö ska kunna erbjuda dig den bästa tandvården.

Vi på TandCity i Malmö lägger stort värde vid att du ska förstå allt som vi gör under behandlingen och att du får alla viktiga uppgifter som krävs före din behandling. Det finns alltid alternativ. Om du har frågor besvarar vi så klart dessa. Vi strävar alltid att erbjuda dig den bästa lösningen, genom en behaglig och säker behandling.

Behöver du hjälp med akut tandvärk i Malmö?

Akuttandläkare i Malmö

Om en olycka händer och du är i behov av en tandläkare akut täcker ofta ditt egna försäkringsbolag kostnaderna. Kontakta oss så hjälper vid dig. Vi har blanketter för försäkringar, men ofta har försäkringsbolagen egna formulär som skall fyllas i. Om det behövs hjälper vi er så klart att fylla i dessa.

Kvinna med tandvärk söker akut tandvård hos tandläkare i Malmö

Akuttandvård med generösa öppettider

När det gäller akut och smärtande tandvärk är det viktigt att du tar kontakt med en tandläkare så snart som möjligt. Då minskas risken för att problemen förvärras. Eftersom vi bygger vår verksamhet på tillgänglighet och generösa öppettider så kan du också få tandvård i Malmö akut under kvällar och helger (lördagar), med vår online bokning kan du snabbt och enkelt hitta en tid som passar dig. TandCity är med andra ord en tandläkarmottagning för dig som söker akuttandvård i Malmö, vi kompromissar inte mellan bra och prisvärda behandlingar utan strävar tvärtom efter att i alla lägen erbjuda personligt och skräddarsytt bemötande som skapar en grund för långvariga kundrelationer. Alla ska ha rätt till kvalitativ tandvård, till rimliga priser.

Ett av våra specialistområden är också att stötta och hjälpa dig som lider av tandläkarskräck. Vi arbetar metodiskt och är noggranna med att förklara varje behandlingssteg för de patienter som upplever obehag eller stress i samband med tandläkarbesöket. Du behöver med andra ord inte dra dig för att kontakta oss på grund av oro eller rädsla. Vi tar dig igenom processen, oavsett om det rör sig om en mindre eller större behandling. Naturligtvis kan vi också erbjuda lugnande medel som underlättar för dig som ändå känner dig stressad.

Professionell akuttandvård med fokus på dina unika behov

Vi är väl medvetna om att varje patient har unika behov och lägger alltid upp våra behandlingar efter de specifika förutsättningarna. Tack vare samarbete med några av branschens skickligaste leverantörer kan vi också utlova bästa möjliga tandimplantat, tandkronor och andra produkter. Din upplevelse står alltid i fokus genom behandlingens alla steg och oavsett anledningen till ditt behov av akuttandvård så erbjuder vi bred kompetens, service och högkvalitativ utrustning – alltid till bra priser. För att du ändå ska kunna planera ekonomin så är vi alltid transparenta och tydliga med kostnadsbilden, redan innan behandlingen påbörjas. Som patient hos oss kan du också få finansiell stöttning i form av högkostnadsskyddet och det allmänna tandvårdsbidraget (ATB), hör gärna av dig för eventuella frågor om våra villkor och tandvårdspriser.

Naturligtvis har vi också behandlingar för dig med intresse av ett mer bländande leende. Tandblekning eller tandsmycke är bara två exempel på lösningar för en lyxigare look. En professionell tandrengöring är ett annat alternativ för en härlig och ren känsla i munnen, professionell tandrengöring minskar dessutom risken för olika munsjukdomar. Du är också välkommen att kontakta oss, din akuttandläkare i Malmö, för konsultation och rådgivning gällande bättre munhygien eller instruktioner om akuttandvård.

TandCity – akut tandvård i Malmö

Är du i behov av en akuttid eller vill du av någon annan anledning få en tid snabbt??

 

Bara lugn, vi hjälper dig. Vi förstår att vissa saker inte kan vänta och ser till att du får en tid så fort som möjligt. Hör av dig till oss på telefonnummer 040 23 66 00 eller boka din tid online. Varmt välkommen!