Din Tandläkare i Malmö – TandCity Malmö

Söker du en skicklig tandläkare som erbjuder god service och högsta kvalitet? TandCity Malmö är den rätta platsen för dig! Vi är en modern klinik med fokus på att erbjuda den bästa tandvården för våra patienter. Att ta hand om sina tänder är otroligt viktigt, och hos oss får du all den tandvård du behöver.

Vi erbjuder ett brett spektrum av tandvårdstjänster, inklusive undersökningar, tandbehandlingar under narkos, estetisk tandvård, tandimplantat och tandreguleringar. Våra duktiga tandläkare, tandhygienister och experter strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Vi har ljusa, fräscha och moderna lokaler på en central plats, mitt emot Malmö Centralstation.

Transparens och tillgänglighet är viktiga aspekter när det gäller all vård. Vi är stolta över våra generösa öppettider och höga tillgänglighet. Du kan räkna med ett trevligt bemötande från vårt team vid varje besök. Vi hjälper dig med prisinformation för olika behandlingar, och vi går tillsammans igenom dina behandlingsalternativ och ger kostnadsförslag. Vi är anslutna till Försäkringskassan och hjälper dig att utnyttja ditt allmänna tandvårdsbidrag. Vi erbjuder även räntefri avbetalning via Resursbank och Fortus för anpassade avbetalningslösningar.

Välkommen att besöka oss på Hamngatan 1, mitt emot Malmö Centralstation. Du kan enkelt kontakta oss via telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär på hemsidan. Du kan även boka din tid online. Vi ser fram emot att ta hand om dina tandhälsabehov! TandCity Malmö – Ditt förstahandsval av tandläkare i Malmö!

Grundarna av TandCity Malmö, Alexander och Sofie är stolta över att erbjuda den bästa tandvården i Malmö.