FÖRSTKLASSIG TANDVÅRD TILL BRA PRIS
VI GÖR DITT VAL ENKELT

  • Vardagar 7-20, lördagar 9-17
  • Snabba akuttider
  • Mittemot Malmö centralstation

VitalFitOnline where to but steroids best ipad 2 typing case :: laicer.higgo.site

Komplett tandvård i Malmö till ett bra pris
-välkommen till din tandläkare i Malmö.

Vi är annorlunda. Vi vill göra högkvalitativ tandvård tillgänglig för alla. Utan kompromisser. Tandvård är vår passion och det genomsyrar hela vår verksamhet. När man kommer innanför våra dörrar ska man kunna känna skillnaden. Med kompetent personal, den senaste tekniken samt de bästa tandteknikerna i Sverige kan vi erbjuda våra patienter det bästa möjliga inom svensk tandvård – utan att höja priset. Vi vägrar helt enkelt att kompromissa mellan kvalitet och pris. En nöjd kund kommer tillbaka, så enkelt är det.

Varmt välkommen till oss på TandCity!

Tandläkarskräck


Vi hjälper dig med din tandvårdsrädsla och ger dig den trygghet du behöver

Teeth

Tandblekning


Ge dig själv ett ljusare och vackrare leende

Search

Tandrengöring


Professionell tandrengöring och tandstensborttagning

Search in teeth

Tandköttsinflammation / Parodontit


Vad är gingivit och tandlossning och hur behandlar man det?

Tandimplantat


Det moderna sättet att ersätta förlorade tänder

Tandställning / Invisalign


Invisalign – få raka tänder med osynlig tandställning

Narkos


Om narkostandvård inför ditt tandläkarbesök

Akuttandläkare


Din akuttandläkare i Malmö. Vi finns här för dig, även på lördagar!

TandCity – Din tandläkare i Malmö för professionell tandvård!

TandCity – Professionell tandvård i Malmö till bra pris

TandCitys tandläkare erbjuder alla typer av behandlingar med ett tydligt fokus på tandvård av högsta kvalitet. Vi höjer standarden på svensk tandvård – utan att höja priset. Vi vet av erfarenhet att hög kvalitet och rimliga priser lönar sig i längden. En nöjd patient kommer tillbaka, så enkelt är det. Dessutom blir det mer utvecklande för våra anställda om vi hela tiden håller oss i framkant vilket är något vi på TandCity prioriterar. Det är där vi skiljer oss från andra som gör oss unika på marknaden. Vår kompetenta personal önskar dig varmt välkommen till oss på TandCity – din tandläkare i Malmö.

Antagligen den mest lättillgängliga tandläkaren i hela Malmö

Kliniken ligger nära Malmö centralstation i mitten av Malmö. Tack vare vårt centrala läge vid stationsbyggnaden är vi så lättillgängliga att du bokstavligt talat kan ta tåget eller bussen direkt till vår dörr, och det är det inte många kliniker som kan skryta med. Vi är lätta att hitta och ta sig till, oavsett var i Skåne du befinner dig. För oss på TandCity är det viktigt att kunna erbjuda dig flexibel och pålitlig tandvård som uppfyller just dina behov.

Vi vill vara tandläkaren i Malmö som är där för dig när du behöver det. Det ska vara lika lätt för dig att få tandvård helger och kvällar när du har avslutat arbetsdagen som det är dagtid på vardagar. När akuta tandproblem uppstår eller när tandvärken blir för svår för att du ska kunna vänta tills imorgon ska du kunna få precis den tandvård du behöver på TandCity i Malmö. Därför erbjuder vi akuttandvård dygnet runt, alla dagar i veckan. 

Vi är din kvalificerade tandläkare i Malmö när du än behöver oss. Vi gör allt för att ge dig den mest kvalificerade tandvården och därför har vi tandläkare som är specialiserade inom alla olika typer av tandvård. Våra tandläkare har mångsidig och fördjupad kompetens inom tandvård. Vi har skickliga tandläkare med många olika specialistinriktningar – allt från tandkirurgi, kosmetisk tandvård till allmän endodonti. Vår kompetens täcker ett brett spektrum av tandvård och tack vare denna breda kompetens kan vi erbjuda dig Malmös bästa och mest mångsidiga tandläkare. Vi kommer att hitta en unik lösning som är perfekt för just dig och dina tänder, oavsett vilka just dina behov är! Stor yrkesskicklighet och hög kvalitet är viktiga värderingar som är centrala i vår dagliga verksamhet som din kvalificerade tandläkare.

Möt vårt skickliga team på TandCity i Malmö med komplett tandvård

Tandläkare Malmö Alex

Alexander Johansson

Tandläkare  / Klinikchef


Ripan Sivia Dentist

Ripan Sivia

Tandläkare / Odontologiskt ansvarig


Porträtt av tandläkare Sofie Bergman - erfaren tandvårdsexpert i Malmö.

Sofie Bergman

Tandläkare / Tandreglering med Aligners


Porträtt av tandläkare Aliakbar - erfaren tandvårdsexpert i Malmö.

Aliakbar Al Obeidi

Tandläkare / Mjukvävnadskirurgi & Implantat


Olivia Rozum Dentist

Olivia Rozum

Tandläkare


Emma Edvinsson Dental hygienist / Clinic coordinator

Emma Edvinsson

Tandhygienist / Kliniksamordnare


Adja Faqiri Dental hygienist

Adja Faqiri

Tandhygienist


Késia Hansson Dental hygienist

Késia Hansson

Tandhygienist


TandCity Tandtekniker

Jenny Rünow

Tandtekniker


En trevlig och trivsam tandläkare i Malmö

En trivsam atmosfär och en unik upplevelse när du sitter i tandläkarstolen hos oss på TandCity betyder minst lika mycket för oss. Det är lika viktigt för oss att du får en trevlig och positiv upplevelse när du besöker oss som det är för oss att kunna erbjuda dig bästa möjliga behandling. Vår tandläkarklinik är nyrenoverad och vi har lagt ner mycket arbete på att få kliniken att framstå som ljus, varm och inbjudande.

Det är viktigt för oss att TandCity-kliniken är en trivsam och trevlig klinik. TandCity ska vara den tandläkare i Malmö som folk helst vill besöka och känna sig välkomna hos. Vi hoppas att den ambitionen också avspeglas i vår vackra kliniks inredning. Vi hoppas att du när du tittar in i vår tandläkarmottagning på Malmö centralstation känner dig omgiven av en trevlig och välkomnande atmosfär och att vår klinik har en lugnare, tryggare och charmigare atmosfär än den du är van vid från andra tandläkare i Malmö. När du besöker oss på TandCity är det viktigt att du känner dig hemma. 

En tandläkare i Malmö med plats för alla

Det är inte bara tack vare våra vackra lokaler som det är trevligt att komma på besök i vår klinik. På TandCity har vi skapat en gemenskapsinriktad internationell miljö där det finns plats för alla. Vi har satt samman ett professionellt team av högkvalificerade tandläkare från hela världen och därmed får du alltid bästa möjliga tandvård från några av världens skickligaste tandläkare.

Vi har valt ut de bästa tandläkarna. Hos oss på TandCity är du och ditt leende i de allra bästa händer. Vår tandläkarmottagning erbjuder tandvård på italienska, engelska och svenska – och vi kan även hjälpa dig som lider av tandläkarskräck. TandCity är din kvalificerade tandläkare i Malmö och du kommer att känna dig lugn och välkommen här på kliniken. Vi ser fram emot att hjälpa dig! Vi har plats för alla, och oavsett tandproblem, leende och tandrad hjälper vi dig att få de tänder och det leende du alltid drömt om. 

Digitalt avtryck med intraoral scanner

På TandCity satsar vi alltid på den senaste tekniken och använder oss av den prisbelönta avtrycksscannern TRIOS® 3 för att göra behandling med digitalt avtryck. På så sätt slipper du den konventionella avtryckstagningen med kladdiga avtrycksmassor och kväljningsreflexer. Digital avtryckstagning ger bättre kvalitet och är snabbare, enklare och behagligare för patienten. Scannern fungerar som en filmkamera som genom en stor mängd bilder sammanställer en 3D-modell av din mun. 3D-modellen sänds sedan direkt via internet till vårt tandtekniska laboratorium i Malmö.

Fördelarna är flerfaldiga

  • Sparar tid – färre omtagningar och snabbare leverans från teknikern
  • Mer bekvämt – inget avtrycksmaterial i munnen
  • Bättre kvalitet – utmärkt passform och estetik
  • Miljöfördelar – inga avtrycksmaterial eller avtrycksdesinfektion

TandCity – ZOOM blekning

Vi vill ständigt vara i framkant och erbjuder därför våra patienter den nya generationen av hemmablekning och klinikblekning på vår klinik. Phillips ZOOM tandblekningssystem är den enda professionella blekmetoden på marknaden som innehåller amorft kalciumfosfat. Denna unika formula skyddar emaljen samtidigt som den bidrar till att öka glansen i dina tänder. Gör som så många andra – unna dig ett vackert leende!

Senaste nytt

Upplev Malmös bästa tandvårdspriser hos oss – nu ännu mer prisvärda!

Vi på TandCity vill göra skillnad och stötta Malmös invånare under dessa utmanande tider. Därför är vi glada att meddela Upplev Malmös bästa tandvårdspriser hos oss – nu ännu mer prisvärda!

3D Röntgen – CBCT – Nu tar vi emot remisser från hela Skåne

Vår tandvårdsklinik i Malmö är din nya partner för snabb och effektiv tandvård! Vi har nyligen uppgraderat vår utrustning med 3D Röntgen – CBCT – Nu tar vi emot remisser från hela Skåne

Tandimplantat i Malmö – en behandling väl värt pengarna

Att sätta in tandimplantat faller under den specialiserade grenen tandkirurgi, av vissa kallat för käkkirurgi. Att sätta in tandimplantat är Tandimplantat i Malmö – en behandling väl värt pengarna

Malmös privata tandvårdsklinik nr 1 med kvalitet som högsta prioritet

Att erbjuda en högkvalitativ tandvård har alltid varit vårt fokus. Nu har vi tagit det ett steg längre genom att Malmös privata tandvårdsklinik nr 1 med kvalitet som högsta prioritet

Bra att veta om tandinfektioner och olika typer av antibiotika

En tandinfektioner uppstår vanligtvis som ett resultat av karies och bristfällig munhygien. Den kan dock även uppstå på grund av Bra att veta om tandinfektioner och olika typer av antibiotika

Tandblekning i Malmö – Orsaker, behandlingar och priser

Har du någonsin tittat dig själv i spegeln eller på ett foto och önskat att ditt leende var lite mer… Tandblekning i Malmö – Orsaker, behandlingar och priser

TandCity – akut tandvård i Malmö

Är du i behov av en akuttid eller vill du av någon annan anledning få en tid snabbt?

 

Bara lugn, vi hjälper dig. Vi förstår att vissa saker inte kan vänta och ser till att du får en tid så fort som möjligt. Hör av dig till oss på telefonnummer 040 23 66 00 eller boka din tid online. Varmt välkommen!