Tandsmycke i Malmö – sätt lite extra glans på leendet

Om du vill åstadkomma en lyxig look tar du säkert fram ett gnistrande halsband eller glittrande örhängen. Nu kan vi hjälpa dig ytterligare genom att via tandsmycken förse dig med ett strålande leende.

Få ett snyggare leende med tandsmycke

Vi erbjuder Swarovski tandsmycken som är mycket små kristaller som fästs på tanden. Swarovski är ju berömda för att kunna slipa glas så precist att kristallerna gnistrar som diamanter. Du bestämmer exakt var du vill ha dessa kristaller på tanden. Innan vi fäster Swarovski kristallen på tanden polerar vi i tandytan lätt. Sedan läggs ett genomskinligt lim på tandytan som belyses med halogenljus. Tandemaljen skadas inte med denna metod och du kommer inte att känna någon smärta. Vill du efter ett tag ta bort kristallen går det utan problem.

Ett tandsmycke är med andra ord en enkel väg till ett personligare och mer gnistrande leende. På TandCity i Malmö har vi ett antal kristaller som du kan välja mellan. Vilket smycke du önskar är helt upp till dig och för bästa slutresultat rekommenderar vi alltid att du väljer smyckesfärg samt storlek efter just din egen smak. Det är naturligtvis heller inget krav att du väljer bland just de smycken som vi tillhandahåller. Tvärtom kan du till och med ta med ett eget smycke som du vill att vi fäster på din tand.

Ett tandsmycke kräver ingen speciell omvårdnad och varken mer eller mindre tandvård än dina vanliga rutiner. Kristallen sitter vanligen fram tills dess att du önskar ta bort det, av en eller annan anledning och i samband med borttagandet behöver du aldrig vara orolig för att smycket ska lämna spår på tandemaljen. Tvärtom kommer tanden då att se precis som innan kristallen klistrades på.

Välkommen att kontakta oss på TandCity för att få hjälp med tandsmycke i Malmö eller för mer information om våra olika behandlingar. Om du inte känner att ett tandsmycke är ett alternativ för dig så är en professionell tandrengöring i Malmö en annan effektiv väg till ett strålande leende. Boka tid redan idag!

Lägg lite extra glans på leendet med tandsmycken i Malmö - TandCity
Tandsmycke Pris
Tandsmycke 850

TandCity – akut tandvård i Malmö

Är du i behov av en akuttid eller vill du av någon annan anledning få en tid snabbt?

 

Bara lugn, vi hjälper dig. Vi förstår att vissa saker inte kan vänta och ser till att du får en tid så fort som möjligt. Hör av dig till oss på telefonnummer 040 23 66 00 eller boka din tid online. Varmt välkommen!