Kvalificerad Inman Aligner-behandling i Malmö

Är du inte nöjd med ditt leende? Inte intresserad av fast tandställning? Önskar du en snabb och tillförlitlig behandling? Då är Inman Aligner eller Invisalign ditt bästa val! 

Ett utmärkt val för trånga eller utstående tänder. Snabbt, tillförlitligt och avtagbart!

Få raka tänder med Inman Aligner

Den patenterade Inman Aligner metoden handlar om en „Stand alone“ behandling med en avtagbar ortodontisk ställning. Den används huvudsakligen för att rätta upp tänder, innan kosmetiska behandlingar med t ex estetiska tandfyllningar eller fasader blir nödvändiga.

Genom att tänderna rättas till uppnås inte bara ett sunt och vackert leende. Det får också en positiv effekt på tand- och tandköttshälsan. Utan tandreglering, rör sig tänderna obehindrat i munnen. Med tandreglering är det mycket lättare att hålla tänder och tandkött i bra form.

Inman Aligner-behandling i Malmö -TandCity

Hur fungerar Inman Aligner och hur går jag tillväga?

Med Inman Aligner används två metallband, som för två Aligner bågar ihop, vilket successivt föser tänderna till det önskade läget. Behandlingstiden är mellan 3-6 månader men kan även avslutas tidigare.

Du bokar en tid för rådgivning hos vår certifierade tandläkare. Någon av våra certifierade tandläkare bedömer om en behandling är lämplig i ditt fall.

Få ett finare leende med Inman Aligner behandling - TandCity

Du får en realistisk bedömning för att du ska förstå vad behandlingen går ut på och ungefär hur lång tid den tar. Om du och tandläkaren tillsammans kommer fram till att Inman Aligner kan vara ett bra alternativ för dig, tas avtryck av under- och överkäke, tillsammans med ett bettavtryck som visar hur det ska se ut när du biter ihop tänderna. Avtrycken skickas till tandteknikern som skall tillverka din individuella tandställning.

Två veckor efter att avtrycken har tagits ska anpassningen av Inman Aligner göras. Du måste bära tandställning 16-20 timmar per/ dygn. Var 4:e vecka skall en efterkontroll göras hos din tandläkare på TandCity i Malmö. När behandlingen är klar, skall en Retainer (tandstabilisator) användas för att förhindra att tänderna förskjuts på nytt. En Retainer är en tunn fast metalltråd, som fästs på baksidan av framtänderna.

Är du redo för ett nytt leende?

TandCity – akut tandvård i Malmö

Är du i behov av en akuttid eller vill du av någon annan anledning få en tid snabbt?

 

Bara lugn, vi hjälper dig. Vi förstår att vissa saker inte kan vänta och ser till att du får en tid så fort som möjligt. Hör av dig till oss på telefonnummer 040 23 66 00 eller boka din tid online. Varmt välkommen!