Din tandläkare i Malmö – Boka tid hos TandCity

TandCitys tandläkare i Malmö erbjuder alla behandlingar med ett konstant fokus på utmärkt svensk tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder professionalism, fackkompetens och alltid individuellt anpassad behandling.

Vi är annorlunda. Vår vision är att göra högklassig tandvård tillgänglig för alla. Utan kompromisser.

Vi är en unik grupp människor som brinner för vårt yrke och som vill göra vårt yttersta för att erbjuda högklassig tandvård till rimliga priser – för alla! Alla leenden är unika och ska behandlas därefter. Vi sätter dig som patient i fokus och gör alltid vårt bästa för hitta rätt lösning för just dig. Nöjda kunder kommer tillbaka och vårt mål är att alla patienter som kommer innanför våra dörrar ska kunna känna vårt engagemang och vilja komma åter. TandCitys tandläkare i Malmö finns här för dig.

Grundpelarna i TandCitys koncept är:

KVALITET – Vi vill vara stolta över den tandvård vi levererar. Vår kompetenta personal arbetar tillsammans med de mest framstående tandteknikerna i Sverige för att ge dig det absolut bästa. De senaste materialen och den nyaste tekniken ger oss möjligheten att leverera tandvård av högsta klass. På så sätt kan våra patienter känna sig trygga. Vi tummar aldrig på kvaliteten.

TILLGÄNGLIGHET  Det ska vara smidigt och enkelt att ta sig till oss. Därför har vi valt att placera oss på det absolut bästa läget i Malmö – mitt emot Malmö centralstation.

SERVICE – Vi förstår att det är svårt att finna tid i en stressig vardag. För att göra det enklare för dig har vi därför öppet från tidig morgon till sen kväll, inklusive lördagar. Du kan dessutom boka din tid online via vår hemsida – dygnet runt.

Boka tid hos en professionell tandläkare | TandCity

TandCity – en privat tandläkare i Malmö

Vårt nätverk av kliniker i Schweiz, Danmark och Sverige delar alla samma vision. Detta gör det möjligt för oss att kunna arbeta med utrustning och material på högsta internationella nivå, även i Malmö.

Vi som grundat konceptet heter Alexander Johansson och Sofie Bergman. Vi är ett tandläkarpar, utbildade på Karolinska Institutet i Stockholm men födda och uppväxta i närheten av Malmö. Vi brinner för vårt yrke och har redan från början av vår karriär känt att vi vill förändra och förbättra. Vi vill jobba med det bästa och med de bästa. På så sätt kan vi utvecklas och erbjuda våra patienter något alldeles extra. År 2012 öppnade vi vår första tandläkarpraktik, ZahnCity, i Zürich, Schweiz och två år senare öppnades TandCity i Köpenhamn. Nu är vi tillbaka på hemmaplan för att förverkliga drömmen om en privat tandläkarklinik i Malmö. En privat tandläkare i Malmö som ska erbjuda det absolut bästa inom tandvård, både till personal och till patienter. Man ska kunna känna skillnaden hos oss.

TandCity tandläkarklinik ligger placerat på Malmös bästa butiksläge och lokalen är otroligt vacker med sina pelare och stuckaturer. Huset är byggt 1904 och är beläget i korsningen Hamngatan/Norra Vallgatan. Det kallas i folkmun för Skånepalatset och de första ägarna att flytta in var försäkringsbolaget Skåne. Skandia ägde huset fram till 1999 och de nuvarande ägarna är Fastighets AB Trianon. Kliniken är granne med det välkända Hotell Savoy och ligger bara ett stenkast från Malmös centralstation. Med hjälp av en duktig arkitekt har vi lyckats bevara den gamla charmen och samtidigt skapa en modern och inbjudande atmosfär. Den är unik i sitt slag med en kombination av tandvårdsbutik och tandläkarpraktik och behandlingsrummen är placerade inuti glaskuber i två etage för att få behålla den stora tillgången till dagsljus i lokalen. Vi har även ersatt det “trista och stela” väntrummet med en inbjudande lounge.

Alla våra kliniker och tandläkare i Malmö arbetar tätt tillsammans med Skandinaviens bästa tandtekniker, Cosmodent, som är placerade i Malmö och är specialiserade på kosmetisk och estetisk tandvård. Vi vågar säga att de håller högre nivå av service och teknisk expertis än alla andra, men framför allt delar de vår vision om högkvalitativ tandvård. De arbetar på hög internationell nivå och besitter kunskap och egenskaper som gör dem unika. Med hjälp av noga utvalda produkter, utrustning och den senaste tekniken tillgodoser de oss och våra patienter med fasta restaurationer av toppklass. På våra kliniker arbetar vi enbart med helkeramiska kronor och broar, dvs helt utan metall i konstruktionerna. Med rätt kunskap och rätt material vågar vi säga att metall i fasta konstruktioner inte längre har någon plats inom modern tandvård.

Vad erbjuder TandCity i Malmö dig som patient?

•    Pålitlig och kompetent personal. Du kan känna dig trygg i våra händer.
•    Högsta kvalitet. Noga utvalda material och senaste tekniska utrustningen.
•    Oslagbara öppettider. Måndag till fredag 07:00 – 20:00. Lördag 09:00-17:00.
•    Bästa läget. Kliniken är belägen mitt emot Malmö Centralstation. Oss når du enkelt med tåg, bil eller buss.
•    Tidsbokning online. Boka din tid i lugn och ro via vår hemsida. Självklart går det även bra att ringa till oss för att boka din tid.

Vi hoppas att du väljer oss på TandCity som din tandläkare i Malmö. Vi lovar att göra vårt yttersta för att se till att du blir nöjd. Våra patienter ska känna sig sedda och lyssnade på. De ska känna sig trygga och säkra. Du ska kunna känna skillnaden när du kommer till oss.

Vi erbjuder professionell tandvård i Malmö och tillsammans utvecklar vi svensk tandvård. Välkommen!

TandCitys tandläkare i Malmö

Martin Svanberg Dentist Malmö | TandCity

Martin Svanberg

Tandläkare / Klinikchef


Albin Dahlberg tandläkare Malmö - Tandcity

Albin
Dahlberg

Tandläkare


Mir
Kevci

Tandläkare


Tandläkare Malmö TandCity Alexander | TandCity

Alexander
Johansson

Tandläkare


Tandläkare Malmö - Ripan Sivia

Ripan Sivia

Tandläkare


Sofie Tandlakare Malmo | TandCity

Sofie
Bergman

HR


Emma Edvinsson

Emma
Edvinsson

Tandhygienist


Felicia Tandhygienist | TandCity

Felicia
Wingård

Tandhygienist


Malin Sjösten Tandsköterska - Boka akut tandvårds hos Tandcity

Malin
Sjösten

Tandsköterska / Kliniksamordnare


Tandsköterska TandCity Malmö

Fatmire Gucati

Tandsköterska


Samira Omheden

Tandsköterska


Mahir Narkosläkare | TandCity

Mahir
Ismaiel

Narkosläkare. Specialist anestesi


Tandtekniker

Hampus Andila

Tandtekniker


Tandsköterska-Vanessa-Larsson

Vanessa Larsson

Tandsköterska


image0

Danijela Najdovska

Tandsköterska


image1

Merita Seremeti

Tandsköterska


TandCity – akut tandvård i Malmö

Är du i behov av en akuttid eller vill du av någon annan anledning få en tid snabbt?

 

Bara lugn, vi hjälper dig. Vi förstår att vissa saker inte kan vänta och ser till att du får en tid så fort som möjligt. Hör av dig till oss på telefonnummer 040 23 66 00 eller boka din tid online. Varmt välkommen!