Investera i ditt leende med porslinsfasader hos TandCity i Malmö | TandCity

Investera i ditt leende med porslinsfasader hos TandCity i Malmö

Funderar du på att äntligen ta tag i leendet och investera i porslinsfasader? Ett leende är en viktig del för både personlighet och för självförtroende. Istället för att känna sig osäker och orolig över sina tänder finna hjälp att få. Är du inte är nöjd med hur dina tänder ser ut kan du vända dig till oss på TandCity i Malmö för att få rådgivning och experthjälp.

Varför sätter man in porslinsfasader?

Anledningarna till att man vill sätta porslinsfasader kan skilja sig från person till person. Men den främsta anledningen är estetiska orsaker. Ojämna, avslagna eller missfärgade tänder är vanliga anledningar till att man väljer att sätta in fasader.

Pris för att sätta in porslinsfasader

Hur mycket det kostar att sätta in porslinsfasader beror på flera olika faktorer, bland annat på hur många fasader det rör sig om. Vill du ha mer information om hur mycket det kostar för just din behandling? Kontakta oss på TandCity i Malmö så bokar vi in en konsultation för porslinsfasader hos någon av våra tandläkare.

Behandlingen

Investera i ditt leende med porslinsfasader hos TandCity i Malmö | TandCityNär du besöker oss för att sätta in porslinsfasader i Malmö kommer vi tillsammans fram till hur vi ska uppnå ett resultat som du är nöjd med. Vi går igenom vilka tänder som är aktuella för behandling, vilken färgton som passar tillsammans med dina andra tänder och vilken form som fasaderna ska ha.

Innan behandlingen 3D- scannas och fotograferas dina tänder av tandläkaren. Denna information sänds till en tandtekniker som i sin tur behandlar fotografierna digitalt för att visa hur resultatet kommer att se ut. Vi arbetar med en teknik som kallas för digital imaging som visualiserar precis hur ditt leende kommer att se ut efter att behandlingen är slutförd. Det gör att du som patient kan se slutresultatet redan innan behandlingen är påbörjad och att du och din tandläkaren är överens om vilket resultat som önskas.

3D- scanningen och fotografierna används också av tandtekniker för att skapa en modell av dina tänder där man bygger upp porslinsfasaderna på. Därefter skapas guider som används av tandläkaren för att se hur mycket av tanden som behöver slipas bort för att få plats med fasaden. Helst vill man behålla så stor del som möjligt av den befintliga tanden.

Vill du har mer information kring hur behandlingen går till finns mer att läsa här: Porslinsfasader

Trygg behandling hos TandCity

När du väljer att komma till oss på TandCity för någon av våra behandlingar kan du vara säker på att du som patient får allt stöd du behöver för att känna dig helt trygg och att du får en god uppfattning av hur slutresultat kommer att se ut. Kontakta oss idag eller läs mer om oss på vår hemsida. Välkomna!