Tips för effektiv tandblekning och akut tandvård -TandCity

En tandläkare i Malmö minskar risken för tandvärk i vinter

För de flesta är december lika med olika jul- och nyårsfester eller familjemiddagar med härliga menyer och smaker. Andra väljer att resa iväg till soliga destinationer eller styr kosan mot skidvänliga och snöbeklädda orter. Oavsett vad man har för planer så kan tandvärk förstöra hela ledigheten.

Tandvärk kommer aldrig vid rätt tidpunkt, men visst är det lite extra retsamt när den väljer att bryta ut i samband med semester och ledighet. Under en period då du äntligen har möjlighet att vila upp dig och ladda upp batterierna.

Nu i samband med högtider som jul och nyår så råder ett ökat fokus på mat, godis, bakverk och söta drycker. Även om det det kan vara trist att tänka på det så innebär detta en ökad belastning på dina tänder och riskerar också att leda vidare till plötslig tandvärk, tappade lagningar eller behov av nya lagningar alternativt implantat.

Förebygg smärtan

En tandläkare i Malmö minskar risken för tandvärk i vinter

För dig som planerar att resa bort under julledigheten rekommenderas att besöka en tandläkare i Malmö för att förebygga risken för en smärtsam upplevelse. Framförallt är detta viktigt om du redan har känningar av att något inte står rätt till.

Ett bra tips såhär inför alla kommande helger är också att fräscha upp ditt leende inför nyårsfesten. Välj mellan smidig hemmablekning eller effektiv blekning på plats hos din tandläkare. Oavsett om du behöver hjälp med tandvård eller estetisk behandling så rekommenderas besök hos en privat tandläkare i Malmö med generösa öppettider och bred kompetens.

Personlig tandvård

Om du väljer en professionell och inbjudande mottagning i samband med akut tandvård i Malmö så behöver du inte känna att det känns motigt att få behandling. Tvärtom kan du då vara säker på att behandlingen anpassas efter just dina behov, förutsättningar och önskemål.

Kontakta oss på TandCity i Malmö och slipp smärtande tänder nu i vinter. Såhär vid jul erbjuder vi 50% rabatt på tandrengöring och/eller undersökning.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos TandCity.”